Eurom CoolPerfect 180 Review: een krachtige 18000 BTU mobiele airco met wifi bediening


Wil je het hele jaar door kunnen genieten van een comfortabele temperatuur in je huis? Dan is de Eurom CoolPerfect 180 WIFI Mobiele airco met afstandsbediening de ideale keuze. Met zijn krachtige koelvermogen van 18.000 BTU en verwarmingscapaciteit van 16.000 BTU biedt deze airco je verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Of je nu een kleine slaapkamer, een kantoor of een woonkamer wilt koelen of verwarmen, het kan perfect.

Coolperfect 180 WIFI Mobiele airco met afstandsbediening - 5200W

Mobiele airco | Werkt met afvoerslang naar buiten | Geschikt voor ruimtes tot: 160 m³ / 58 m² (bij een plafondhoogte van 2.75 m) | Koelvermogen: 18000 BTU | Maximaal geluidsniveau: 65 dB | Energieklasse: A | Beschikt over een timer,...

Krachtige koeling en verwarming voor elke ruimte

Met de Eurom CoolPerfect 180 WIFI Mobiele airco met afstandsbediening haal je een apparaat in huis dat echt indruk maakt als het gaat om koeling en verwarming. Of je nu een kleine slaapkamer hebt, een ruime woonkamer of een kantoor, deze airco is in staat om elke ruimte tot 60 m² effectief te koelen en te verwarmen. Met zijn krachtige koelcapaciteit van 18.000 BTU en verwarmingscapaciteit van 16.000 BTU kun je erop vertrouwen dat je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur, ongeacht het seizoen.

Wat deze airco zo bijzonder maakt, is het vermogen van 5200 W en het gebruik van het efficiënte koelmiddel R290. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Eurom CoolPerfect 180 WIFI snel en efficiënt de gewenste temperatuur kan bereiken. Of het nu een snikhete zomerdag is en je verkoeling nodig hebt, of een koude winterdag waarop je je ruimte wilt verwarmen, deze airco staat voor je klaar.

Met zijn koelcapaciteit van 18.000 BTU kan deze airco zelfs de grootste ruimtes effectief koelen. Of je nu een grote woonkamer hebt met hoge plafonds of een open kantoorruimte, deze airco is in staat om de gewenste temperatuur te bereiken en een comfortabele omgeving te creëren. Dankzij de krachtige koeling hoef je je geen zorgen te maken over een benauwde en oncomfortabele ruimte, zelfs niet op de heetste dagen van het jaar.

De Eurom CoolPerfect 180 WIFI kan ook verwarmen, met een capaciteit van 16.000 BTU. Dit maakt hem ideaal voor de wintermaanden, wanneer je behoefte hebt aan warmte en comfort. Geen gedoe meer met aparte kachels of verwarmingssystemen, want deze airco kan het allemaal. Of het nu gaat om een knusse slaapkamer of een kantoorruimte waarin je productief wilt blijven, deze airco biedt de warmte die je nodig hebt.

Eenvoudige bediening en handige functies

Met de Eurom CoolPerfect 180 WIFI kun je genieten van eenvoudige bediening en handige functies. Je kunt de airco gemakkelijk bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, zodat je vanuit je luie stoel de gewenste instellingen kunt aanpassen.

Maar dat is nog niet alles! Deze airco is ook compatibel met de Eurom Smart App, waarmee je de airco kunt bedienen via je mobiele telefoon. Zo kun je de airco alvast aanzetten op weg naar huis, zodat je bij aankomst in een aangenaam gekoelde of verwarmde ruimte bent.

Verbeterd leefklimaat in huis

Een verbeterd leefklimaat in huis is essentieel voor je comfort en welzijn. De Eurom CoolPerfect 180 WIFI Mobiele airco met afstandsbediening zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur, maar draagt ook bij aan een gezonde en aangename leefomgeving. Deze airco is uitgerust met een ingebouwde ontvochtigingsfunctie die helpt om overtollig vocht uit de lucht te verwijderen.

Vooral in vochtige omgevingen of tijdens vochtige seizoenen kan een teveel aan vocht leiden tot klamme ruimtes en zelfs schimmelvorming. Dit kan niet alleen oncomfortabel zijn, maar ook schadelijk voor je gezondheid. De Eurom CoolPerfect 180 WIFI pakt dit probleem aan door de lucht te ontvochtigen en zo het vochtgehalte in je ruimte te verminderen.

Door het verwijderen van overtollig vocht creëert deze airco een gezondere leefomgeving. Het helpt bij het voorkomen van schimmelgroei, wat op zijn beurt kan leiden tot allergieën en ademhalingsproblemen. Bovendien helpt het bij het verminderen van de klamheid in de lucht, waardoor je je comfortabeler voelt, vooral tijdens warme en vochtige dagen.

Handige instellingen en functies

De Eurom CoolPerfect 180 WIFI is voorzien van handige instellingen en functies die je helpen het optimale comfortniveau te bereiken. Met de ingebouwde timer kun je de airco automatisch in- en uitschakelen volgens een vooraf ingesteld schema, zodat je energie kunt besparen. Bovendien wordt deze airco geleverd met een luchtafvoerslang en een stoffilter, waardoor je de lucht in je ruimte kunt zuiveren en stofdeeltjes kunt verwijderen.

Geschikt voor verschillende ruimtes

Of je nu een slaapkamer, kantoor of woonkamer wilt koelen of verwarmen, de Eurom CoolPerfect 180 WIFI is geschikt voor verschillende ruimtes. Met een bereik van 58 m² bij een plafondhoogte van 2,75 m kan deze airco een aanzienlijk gebied effectief behandelen. Of je nu een kleine ruimte hebt of een grotere open ruimte, deze airco past zich aan jouw behoeften aan.

Voordelen en nadelen

Pros

  • Krachtige koeling en verwarming voor het hele jaar door comfort.
  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening en mobiele app.
  • Ingebouwde ontvochtigingsfunctie verbetert het leefklimaat.
  • Geschikt voor verschillende ruimtes, van slaapkamers tot kantoren.

Cons

  • Het maximale geluidsniveau van 65 dB kan voor sommige gebruikers als luid worden ervaren.

Met de Eurom CoolPerfect 180 WIFI Mobiele airco met afstandsbediening haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis dat je het hele jaar door comfort biedt. Of het nu zomer of winter is, deze airco staat voor je klaar om je ruimte op de gewenste temperatuur te brengen. Met zijn handige bedieningsopties en verbeterde leefklimaatfuncties is dit een betrouwbare keuze voor iedereen die comfort hoog in het vaandel heeft staan.

Plaats een reactie