De 3 beste Duux mobiele airco’s

Duux is zo’n merk dat je gewoon moet kennen. Deze Hollandse jongens maken al jaren de beste mobiele airco’s. Ze doen hun ding, en ze doen het goed. Met een scherp oog voor detail, top klantenservice en de meest strakke designs, zetten ze zichzelf duidelijk apart van de rest. En het mooiste? Ze zijn altijd bezig met innoveren. Met Duux weet je dat je het nieuwste van het nieuwste in huis haalt.

Waarom een Duux kopen?

Als je op zoek bent naar een uitstekende mobiele airco, zijn die van Duux sowieso een goede keuze. Allereerst zijn Duux mobiele airco’s elke cent waard. Ze zijn namelijk gebouwd om een flinke tijd mee te gaan. Je weet dus zeker dat je geen miskoop doet, maar je een investering doet voor de lange termijn. Met Duux kies je voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor je niet binnen een paar jaar weer op zoek hoeft naar een nieuwe airco.

Duux airco’s zijn daarnaast ook super zuinig. Met een Duux airco haal je niet alleen een krachtige, maar ook een energie-efficiënte machine in huis. Dit betekent dat je op de lange termijn geld kunt besparen op je energierekening. Het is dus niet alleen een slimme keuze voor het comfort in je huis, maar ook voor je portemonnee.

Duux gebruikt bovendien geavanceerde technologie om airco’s te maken die krachtig, stil en gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, wat betekent dat je niet een technisch genie hoeft te zijn om je nieuwe airco in te stellen en te bedienen. Bovendien zijn ze ontworpen om zo stil mogelijk te werken, zodat je kunt genieten van een koele ruimte zonder storende geluiden.

TOP 3 Duux mobiele airco’s

1. Duux North Smart – 18.000 BTU (A)

Droom je tijdens hete zomerse dagen van een verkoelend poolwindje? Dat hoeft niet meer met de Duux North Smart! Deze mobiele airco is een gamechanger met zijn krachtige koelcapaciteit van maar liefst 18.000 BTU per uur. Het zal niet alleen je woonkamer, maar elke kamer tot maar liefst 53 m² in een handomdraai afkoelen. Perfect voor die grote open woonruimtes. Met het energieverbruiksniveau van klasse A is het ook vriendelijk voor je portemonnee en het milieu.

Wat onmiddellijk opvalt aan de Duux North Smart is het minimalistische en strakke ontwerp. De vormgeving is bewust eenvoudig en toch stijlvol gehouden, waardoor het een trendy toevoeging is aan elk modern interieur. De witte behuizing, gecombineerd met het zilvergrijze bedieningspaneel, maakt het niet alleen een krachtige airco maar ook een stijlvolle decoratie. In een wereld waarin technologie en esthetiek hand in hand gaan, is de North Smart een perfect voorbeeld van een gadget dat zowel cool voelt als er cool uitziet.

Maar wat deze airco echt doet opvallen, is de bediening via je smartphone met de DUUX-app. Stel je voor dat je na een lange, hete dag buiten komt en je huis al koel en uitnodigend is. Bovendien kun je ook spraakopdrachten geven via assistenten zoals Alexa. Zeg gewoon ‘Alexa, zet de airco aan’ en voilà! Het moderne, strakke design en de stille werking maken het de perfecte aanvulling op elk huis.


2. Duux Blizzard Smart – 10.000 BTU (A)

De Duux Blizzard Smart neemt de aantrekkelijke functies van de North Smart en verpakt ze in een compactere en nóg stillere unit. Deze airco heeft een indrukwekkende koelcapaciteit van 10.000 BTU per uur en is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Een ideaal maatje voor je slaapkamer, thuiskantoor of kleinere woonruimtes.

Wat Blizzard onderscheidt van zijn grotere broer, is zijn slimme, energie-efficiënte functies, zoals de automatische koelmodus en de superstille nachtmodus. Bovendien biedt de ontvochtigingsmodus je de mogelijkheid om de perfecte luchtvochtigheid in je kamer te creëren, waardoor je een comfortabelere omgeving krijgt.

Net als de North Smart, kun je de Blizzard Smart bedienen met de Duux-app of met de stijlvolle afstandsbediening. Met het moderne design en de praktische wielen is deze mobiele airco ook een perfecte aanvulling op elk huis.


3. Duux North 9K BTU – 9.000 BTU (A)

De Duux North 9K BTU/u Silent maakt je dagen en nachten comfortabeler, ongeacht het seizoen. Met een indrukwekkende koelcapaciteit van 9000 BTU per uur, is deze airco speciaal ontworpen om je een ongeëvenaard comfort te bieden tijdens de hete zomerdagen. En door zijn stille werking zul je nauwelijks merken dat hij aan staat, waardoor je nachten rustig en ongestoord blijven.

Maar de Duux North 9K Silent gaat verder dan alleen koelen. Een van de belangrijkste kenmerken die dit model onderscheidt van de North Smart en de Blizzard, is zijn verwarmingsfunctie. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de North 9K Silent niet alleen in de warme zomermaanden, maar ook tijdens de koude wintermaanden van pas komt. Hiermee is het apparaat een waardevolle toevoeging aan je huishouden, het hele jaar door.

Daarnaast biedt de North 9K Silent handige extra functies die bijdragen aan het gebruikscomfort. Zo beschikt het over een 24-uurstimer die je de mogelijkheid geeft om vooraf in te stellen wanneer de airco aan- en uitgeschakeld moet worden. Bovendien is het apparaat compatibel met populaire spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kan je met een eenvoudig spraakcommando de temperatuur in je huis regelen, wat zorgt voor een nog groter gebruiksgemak.

Hoewel de North 9K Silent minder krachtig is dan de North Smart en de Blizzard, maakt het zijn belofte van stilte waar door een maximaal geluidsniveau van slechts 50 dB te produceren. Ondanks zijn iets lagere koelcapaciteit is het nog steeds een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes tot 27 m². In een dergelijke ruimte biedt de North 9K Silent een perfecte balans tussen koeling, verwarming en stilte, wat het tot een geweldige aanvulling op je leefruimte maakt.


Wat kunnen Duux mobiele airco’s allemaal?

Duux airco’s staan bekend om hun uitstekende prestaties en slimme functies. Deze apparaten zijn ontworpen om je leven in de warme zomermaanden aanzienlijk comfortabeler te maken. Een van de belangrijkste functies van Duux airco’s is de krachtige koelcapaciteit. Afhankelijk van het model, kunnen deze airco’s grote ruimtes snel en efficiënt koelen, waardoor je in elke ruimte van je huis van een aangename temperatuur kunt genieten.

De slimme timerfunctie is ook het vermelden waard. Hiermee kan je de airco programmeren om op specifieke tijden aan en uit te gaan. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je huis aangenaam koel is als je thuiskomt van het werk. Daarnaast zijn Duux airco’s ook uitgerust met een ontvochtigingsfunctie. Dit is vooral handig in de zomer, wanneer de lucht vaak vochtig is. Deze functie helpt niet alleen om je huis koeler te maken, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en helpt schimmelvorming te voorkomen.

Een andere slimme functie is de slaapmodus. Deze modus zorgt ervoor dat de airco ’s nachts stiller werkt en de temperatuur geleidelijk aanpast, om zo een comfortabele slaapomgeving te creëren. Last but not least hebben de meeste Duux airco’s ook een ingebouwde WiFi-functie. Hiermee kun je de airco eenvoudig bedienen met je smartphone of zelfs met spraakcommando’s via assistenten zoals Alexa. Dit maakt de bediening van je airco nog gemakkelijker en intuïtiever.

Het bedrijf achter de producten: Duux

Duux is een Nederlands merk dat sinds 1994 toonaangevend is in het creëren van klimaatproducten. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft zijn wortels in de technologische innovatie en designcultuur van Nederland.

Bij Duux draait alles om het creëren van een comfortabele en gezonde leefomgeving. Van luchtreinigers tot luchtbevochtigers, ventilatoren en hun topklasse mobiele airco’s – elk product dat ze maken, is een perfecte mix van praktisch en mooi. Met hun strakke ontwerpen passen hun producten in elk interieur, van de meest moderne lofts tot de gezelligste plattelandshuisjes.

Wat ik zo tof vind aan Duux? Ze zijn nooit klaar met verbeteren. Elk product dat ze op de markt brengen, is beter dan het vorige. Ze hebben een ware passie voor innovatie, maar verliezen nooit hun respect voor de aarde uit het oog. Dus als je kiest voor Duux, dan kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid. En dat voelt gewoon goed, toch?