De 3 beste Fuave mobiele airco’s

Fuave is het huismerk van Coolblue dat bekend staat om zijn hoogwaardige mobiele airco’s. Deze airco’s zijn ontworpen om je de verkoeling te bieden die je nodig hebt op warme zomerdagen. Of je nu studeert in je studeerkamer, werkt in je werkkamer of gezellig een bordspel speelt in de woonkamer, er is altijd een Fuave airco die bij je past. De airco’s hebben verschillende koelvermogens die ervoor zorgen dat het apparaat een bepaald oppervlakte koelt.

Beste prijs-kwaliteit
Fuave

Waarom een Fuave kopen?

Er zijn talloze redenen waarom het kopen van een Fuave airco een uitstekende keuze is. Allereerst zijn de airco’s van Fuave ontworpen met het oog op efficiëntie. Ze zijn uitgerust met verschillende koelvermogens, wat betekent dat er altijd een model beschikbaar is dat perfect past bij de grootte van je kamer. Of je nu een kleine studeerkamer wilt koelen of een grote woonkamer, de Fuave airco’s van Coolblue heeft een airco die aan je behoeften voldoet.

Bovendien worden alle Fuave modellen geleverd met een handige raamafdichtingsset. Dit is een cruciaal onderdeel, omdat het voorkomt dat de warme lucht via de opening terug de kamer in komt. Het resultaat? Je kamer blijft koeler, langer. Dit toont aan dat Fuave niet alleen nadenkt over hoe hun producten kunnen koelen, maar ook over hoe ze de koelte kunnen behouden.

TOP 3 Fuave mobiele airco’s

1. Fuave ACS14K01 – 14.000 BTU (A)

De Fuave ACS14K01 kan de temperatuur in kamers tot 26m² verlagen, zelfs als de isolatie niet top is of je veel ramen hebt. Heb je een beter geïsoleerde ruimte? Dan kan hij zelfs ruimtes tot 40m² aan. En met 14000 BTU, dat is de maatstaf voor koelvermogen, kan deze airco heel wat hitte aanpakken.

Een groot pluspunt is dat de Fuave ACS14K01 een thermostaat heeft, waardoor je gemakkelijk een constante temperatuur in je kamer kunt instellen. Stel je eens voor hoe lekker het is om thuis te komen in een koel huis, zelfs op de heetste zomerdagen. En als je al lekker op de bank of in bed ligt, hoef je niet eens op te staan om de instellingen aan te passen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig tussen verschillende standen schakelen.

Zelfs ’s nachts kun je deze airco zonder problemen gebruiken. Dankzij de nachtmodus werkt hij iets stiller, waardoor je rustig kunt slapen zonder door het geluid wakker te worden. Maar let wel op, de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Dus zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen.

Pros

 • Thermostaat voor constante temperatuur
 • Afstandsbediening voor gemakkelijke bediening
 • Nachtmodus voor stille werking

Cons

 • Raamafdichtingskit alleen geschikt voor draai- en kiepramen

2. Fuave ACB07W22 – 7.000 BTU (A)

Deze airco doet meer dan alleen de temperatuur verlagen, hij ontvochtigt ook de lucht. Zo krijg je geen benauwd en plakkerig gevoel meer, maar geniet je van frisse, koele lucht.

Dankzij de handige wieltjes kan je de airco makkelijk van de ene naar de andere kamer rollen. Met een capaciteit om ruimtes tot 13 m² met hoge warmtelasten, en tot 20 m² met lage warmtelasten te koelen, past de Fuave ACB07W22 zich makkelijk aan je behoeften aan. En met een koelvermogen van 7000 BTU is hij ideaal voor de kleinere ruimtes.

Eén van de leuke functies van de Fuave ACB07W22 is het dimbare bedieningspaneel. Dus, wil je ’s nachts de kamer koelen zonder een storend fel licht? Dan dim je gewoon het licht van het paneel. Echter, deze airco is zeker niet de silte met een geluidsniveau van 65 db. Ter vergelijking: de bovenstaande Fuave ACS14K01 produceert slechts 53 db. Als je heel gevoelig bent voor geluid, is dat iets om rekening mee te houden.

Pros

 • Verkoelt en ontvochtigt voor een frisser gevoel
 • Dankzij de wieltjes eenvoudig te verplaatsen
 • Dimbaar bedieningspaneel en handige afstandsbediening

Cons

 • Met een geluidsniveau van 65 dB niet de stilste airco

3. Fuave ACB07Z22 – 7.000 BTU (A)

Net als zijn broertje, de ACB07W22, is de Fuave ACB07Z22 mobiele airco een uitstekende keuze voor de warme dagen. Hij heeft het vermogen om ruimtes tot 13 m² met hoge warmtelasten en tot 20 m² met lage warmtelasten te verkoelen, wat hem uitermate geschikt maakt voor de meeste woon- en slaapkamers.

En als het warm en benauwd is, kan deze airco de lucht ook ontvochtigen. Dus je krijgt niet alleen een koele kamer, maar ook frisse, droge lucht. Dat is een stuk aangenamer dan die klamme, drukkende lucht op een hete zomerdag. Met de afstandsbediening kun je lekker blijven zitten waar je zit en de airco bedienen.

Een klein verschil met de ACB07W22 is dat deze geen nachtmodus en verstelbare uitblaasrichting heeft. En met een geluidsniveau van 65 db is hij net zo luid als zijn broertje. Dus als je een lichte slaper bent, is dit misschien iets om rekening mee te houden.

Pros

 • Verkoelt en ontvochtigt voor een comfortabel klimaat
 • Bediening vanuit je stoel met de bijgeleverde afstandsbediening
 • Zeer voordelig geprijsd

Cons

 • Geen nachtmodus en verstelbare uitblaasrichting beschikbaar

Wat kunnen Fuave mobiele airco’s allemaal?

Fuave mobiele airco’s zijn ontworpen met een reeks indrukwekkende functies om uw comfort te verhogen, vooral tijdens de warme zomermaanden. Een van de belangrijkste kenmerken van deze airco’s is hun vermogen om ruimtes met hoge warmtelasten tot 34 m² en ruimtes met lage warmtelasten tot 50 m² effectief te koelen. Dit betekent dat ze in staat zijn om de temperatuur in zowel kleine als middelgrote kamers te reguleren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor verschillende soorten huishoudens.

Bovendien hebben Fuave mobiele airco’s een ontvochtigingsfunctie. Deze functie is bijzonder nuttig omdat het helpt om de lucht in uw huis te ontvochtigen zonder noodzakelijkerwijs te koelen. Dit kan helpen om het drukkende gevoel dat vaak wordt geassocieerd met warme, vochtige lucht te verminderen, waardoor uw woonruimte comfortabeler wordt.

Een andere opmerkelijke functie van Fuave mobiele airco’s is de ingebouwde thermostaat. Deze thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur in uw kamer constant blijft, wat bijdraagt aan een stabiel en comfortabel binnenklimaat.

Het bedrijf achter de producten van Fuave

Fuave is een huismerk van Coolblue, een van de grootste online retailers in Nederland en België. Coolblue werd in 1999 opgericht door Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers in Rotterdam. Het bedrijf begon als een studentenonderneming en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest klantgerichte bedrijven in de regio.

Het merk Fuave is vooral bekend om zijn mobiele airco’s, die zijn ontworpen om een aangename temperatuur te bieden tijdens warme dagen. Het succes van Fuave is een bewijs van de toewijding van Coolblue aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf blijft innoveren en nieuwe producten ontwikkelen om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.